Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Marcus Birro

Materazzi Vs Zlatan 1-0

Det blåsvarta bråket hos Inter efter segern igår målas så klart ut idag som en rejäl rallarsving, som slagsmål, hat, kastade tröjor och stor förtvivlan.


Det är det säkert också.


Men det kan också vara en sorts felvänd urladdning. Att Materazzi är på Balotelli efter att ha gjort fula gester mot hemmapubliken, är inte konstigare än att att Bojan i AIK försvarar sina supportrar och säkert snackar med de nya spelarna i AIK.


Att sedan Zlatan förstorar upp bråket är heller inget konstigt eftersom Zlatan speladesom en kratta igår och kan se sin stora, stora dröm om seger i Champions League skjutas ner av klubben han lämnade för att vinna. Han tar varje chans att strö oro hos sina motståndare.


När han sedan snackar om att han skulle sänka Materazzi tillåter jag mig själv att le en aning. Materazzi är en gangster. Materazzi är också en ärrad gangster, en man som vuxit upp. Är det någon som ligger nära Balotelli i psyke är det han.


Materazzi står när de andra faller.


Jag tror inte ett ögonblick på att detta förstör något för Inter. Däremot står det allt mer tydligt för alla att Balotelli har tusen mil kvar att gå innan han är mogen det ansvar det medföljer att komma in i en semifinal i CL och leda med 3-1.


Han skämde ut sig. Han bör givetvis bli tillrättavisad. Han måste lära sig att briljera inom ramarna för kollektivet annars är det inte briljans, bara dumhet.