Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Marcus Birro

Mamma Mia, Mourinho!

Jag har inte mått så här hemskt, underbart, fasansfullt, sedan 9 juli 2006.


Jag sitter här helt svettig, helt darrig, helt knäckt. Jag är helt förstörd. Det är inte lycka. Det är mer lättnad. Det är stolthet.


Det här är en av de bästa kvällarna i mitt liv. Det här är helt och hållet magiskt. Att med tio man kriga sig till 0-1 mot Barcelona i Barcelona. Det är stort. Det är magiskt. Det är underbart. Det är fantastiskt.


Zlatan. Min vän. Min älskade hjälte. Du lämnade Inter för att få vinna Champions League. Nu är du utbytt och utslagen av ditt gamla lag. Det lär os salla något om lojalitet. Det lär oss något hur det är att älska en klubb, ett klubbmärke, en stad, ett lag, en fana. Fråga Zanetti.


Vilka vita hjltar. Etoó! Världens bästa anfallare spelar världens bästa försvarsspel. Lucio. Mamma Mia vad bra han var ikväll.


Jag har aldrig älskat Inter som jag älskar dem ikväll. Det här är en långt större bedrift än att vinna med 3-1. Serie A käkar hela världen.


Helt otroligt!


Alla älskar Barcelona. Alla står och applåderar detta fina, välspelade Barcelona. Ingen har något elakt att säga. Alla är fina människor med Unicef på tröjorna.


Därför är det extra anmärkningsvärt att Sergio fult, uselt och lågt kastar sig som en trasa för att få (före detta Barcaspelaren) Motta utvisad. Redan Mona Sahlin visste att det är en större skam när människor (eller fotbollslag) med hög moral och solidarisk svansföring beter sig illa. Fallet blir tyngre.


Barcelona smakar inte lika ljuvt när man ser hela världens älsklingar fuskar sig till fördelar. Hade Inter gjort det hade inte en människa reagerat. Det vet man ju hur italienare (eller italienska lag) är.


Men med det skrivet. Vilken ljuvlig kväll det är. Vilken underbar, magisk, natt det blir.


Grazie Inter.