Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Marcus Birro

Flyttkaos.

Det finns en sorts ordning i flyttkaoset.


Det är befriande att fylla svarta sopsäckar med saker, kläder, plastelefanter, jultomtar i glas, bestick, glas, tallrikar och sedan släpa ner dem för gatan och ner i soprummet.


Jag fyllde en hel flyttkartong med italienska landslagströjor. Fantastiskt.


Flyttlasset går hundra meter ner för gatan, till ett av stadens vackraste hus, en fin gamal sekelskiftslägenhet med kakelugnar och utsikt över strömmen.


Det ska bli fantastiskt att se Barceona explodera i morgon. Inter kommer få ett helvete. Givetvis hoppas jag innerligt att de klarar av det men Barcelona kan vinna med 2-0 i sömnen.


Inter behöver tur, Mourinhos magi, och minst en halvlek utan baklängesmål.


Annars är det kört.


Det blir mycket nerver imorgon. Jag ska hem till Salvatore och kolla på matchen. Jag kommer också livechatta här på tidningen under matchen.


Men först är det Lyon-Bayern. Jag är ju, högst motvilligt, svag för Munchen. Både flygplatsen, staden och fotbollslaget. Samtidigt tyckder jag Källström är Sveriges bästa spelare ute i världen just nu.


Jag tror ändå tyskarna fixar detta. Mest för att de spelar ungefär på samma sätt hemma som borta.