Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Marcus Birro

Flygplats Morfin, Mjällby och Zaccheroni.

Vilken kraschlandning.


 Ingen lugn och vacker inflygning på flygplatsen Morfin. Det har  varit skallen mellan benen och tiotusen ton tungt plan rakt ner i backen. Några rejlät vidriga dagar av hemsk abstinens har nu glidigt över i en mer vardaglig, blek, lunk där det nu är tänkt att jag ska plana ut medicinen.


Jag har haft så ont att jag inte inte ens kunnat gå på toa.


Jag önskar inte mina värsta fiender den här smärtan.


Nu hoppas jag att det värsta är över.


Blir glad att av läsa om Mjällby och Celtic. Jag har träffat honom några gånger, i samband med Eurotalk på SF, och han har varje gång varit extremt trevlig, kunnig och passionerad. Nu när när han ska vara med och träna sitt kära Celtic kan man bara konstatera att det känns helt rätt.


Roberto Mancini tappade alla grepp här om dagen när han rusade på Evertons tränare. Fantastiskt befriande. Men kanske inte så väldigt övertänkt.


Juventus Zaccheroni borde inte få en sekund till i Juventus. Så här säger han efter ännu ett grandiost fall i andra halvleken, den här gången borta mot Napoli igår:


– Ärligt talat, efter att ha sett första halvlek hade jag aldrig kunnat föreställa mig en sådan ändring av matchbilden efter paus…


Öh. Va? Inte det?


Har har han glömt, förträngt, förträngt de senaste tiden helt och hållet?
Jag kan påminna honom.. Juve- Siena i halv tid 3-0. Slut 3-3


Fulham-Juve. Man har med sig 1-3 till London. Tar snabbt ledningen med 1-0. Allt frid och fröjd? Nja. Fulhan vänder och vinner med 4-1.


Juventus gjorde bort sig när man sparkade Ranieri förra året under förödmjukande former. Han leder ligans bästa lag just nu. Sedan gjorde man sig av med Ferrara ganska osnyggt. Nu får Zac hålla den svartvita zebran undan rovdjuren till hösten då antagligen Lippi tar över.


Vilken match i morgon. Roma-Inter.