Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Marcus Birro

Fin studiokemi och ett återfall i fotbollströjor

Rockstjärnor talar ofta om kemin i ett band.


Det är svårt att sätta ord på exakt vad det är för något. Men det är en samlande kreativ lust. En sorts behaglig miljö att vistas i.


Jag tycker vi fick till en sådan fin kemi i vår premiärsändning på Kanal 9 igår.


Jag är glad att få arbeta med så passionerade och hjärtligt övertygade människor. De gör allting väldigt enkelt. Jag syns och hörsoch får ibland en rätt orättvis del av kakan. Men den bakas alltid av andra.


Likadant i Karlavagnen. Det är slusstjejerna och producenten som gör det verkliga jobbet. Jag sitter där sedan och snackar med folk i en mikrofon. Ingenting kunde vara enklare.


Det är inte falsk blygsamhet. Det är faktiskt så det är. Jag har mina talanger och förtjänster jag också. Men kommunikation är alltid ett lagbygge.


Idag irrade vi runt i gallerian längs Kungsgatan och precis vid utgången hittar jag en Pumastore och det är naturligtvis inte bra. Det är i själva verket helt livsfarligt.


Jag öppnar kranarna till mitt konto och går in.


Ferraritöjor? Nej.


Röda Ferraritröjor? Ja, kanske ändå…


Men hey! Vad har vi här borta på en undangömd galge?


Nya italienska landslagstöjor.


Jag faller som en fura.


Jag köper mig på ett gäng tröjor och jackor och mår som pundare som äntligen känner det välsignade giftet blomma i sina artärer.


Idag startar sändningen på Kanal 9 klockan 1730. Roma-Juventus glittrar som en hägring på menyn idag.


Roma har blandat champagne med avloppsvatten. 7-1 i cupkvalet och förlust i en grymt bra match mot Genoa. Juventus startade som väntat bra och bäst av alla förra veckan var en hjälte utan ett enda uns av sned gloria; Fabio Cannavaro.


Den fina fotbollshelgen fortsätter.


Mina tankar efter derbyt igår finns här. http://www.kvp.se/sport/1.1688823/inter-paminner-om-barcelona