Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Marcus Birro

United Vs Barcelona i Norrköping…

Orrenius är hos min älskling, njuter hennes värme och skönhet. Det är han väl värd. Jag skickar sms till honom och ber honom spara lite av den romerska sommarnattens dofter till mig, ber honom njuta hela vägen.


Rom är ju alltings moder. Ett moderskepp som Barcelona och Manchester United kretsar runt. Det känns märkvärdigt men ändå självklart logiskt att finalen spelas där.


Köpte kyckling i papplåda av en kille från Turkiet, han kände igen mig och han sade:


– Hoppas Barcelona vinner ikväll.


-Jag hoppas också det. Men de flesta här håller väl på United, frågade jag.


– Nej, nej. Norrköping är för Barcelona.


Jag tog mina kycklinglådor och kunde på vägen hem räkna till fyra United-tröjor och endast två Barcelona-tröjor.