Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Marcus Birro

Skippa solstolen!

Stackars alla bakfulla örnar som svettas ur sig paniken och spriten från natten under den här söndagens allra finaste timmar.


Jag är uppe innan åtta och låter årets varmaste dag skölja över mig som heligt ljus.


Jag leker med Milo tills han kiknar av skratt och nu sitter jag på tåget denna mors dag och skänker alla mödrar i hela världen mer än en varm tanke för det är bland det vackraste som finns, en mor med sitt barn, men skriver man det tillräckligt många gånger får man de Södertörnsexploaterade teorifeministerna på sig.


Men jag degraderar inte kvinnor till mödrar. Jag hyllar bara moderligheten i ett land där vi ”skaffar” barn och sedan gömmer undan dem på dagis, som om barn bara var ett fartihinder i våra liv, och jag tycker det är lite synd eftersom barn är alldeles fantastiska och om alla farsor fattade det skulle världen vara en bättre plats men den texten sparar jag till fars dag.


Årets varmaste dag har jag bråttom att hinna ner i Canal plus katakomber för att vara med i Supersöndag som idag enbart handlar om serie A.


 14:30 kör vi gång.


Släpa er hem från stranden och solstolen till dess.