Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Marcus Birro

Upptaktsträff på Berns

Träffar Blohm i foajen på Berns. Han är sig lik. Alltid trevlig.


Känner igen en massa tränare och journalister. Hälsar på Simon som alltid är trevlig han också.


Påminner Häckens Sonny Karlsson om att han var min gympalärare på gymnasiet. Han säger sig minnas det men jag tror han ljuger.


Han var alltid ”trött” på tisdagförmiddag när vi hade honom så hans eventuella planer för lektionen gick alltid att snacka sönder. Det blev innebandy nästan jämnt.


Jag håller mitt anförande och det går väl helt okej. Det är ingen slump att de priser jag vunnit och den uppskattning jag fått senaste månaderna uteslutande är från er läsare. Jag kommer aldrig vinna några interna journalistpriser om man säger så.


Det stör uppenbarligen fortfarande en jävla massa människor att någon som inte gått de rätta skolorna får stå där uppe på den fina scenen inne på Berns och hålla ett litet tal.


Jag är väldigt glad att få göra det.


Jag smeker pokalen som hastigast och berömmer SFF att de lyckats slita den ur Rydströms famn…


Snackade kort med Olof Lundh strax innan om det här med att vara elak på bloggar och andra ställen.


Behovet av att veva mot andra avtar med framgången. Kanske är det därför jag slutat och en del andra fortsätter.


Värt att tänka på.


Sedan tog jag taxi till Bromma, läste Rydströms utmärkta krönika i Expressens allsvenska bilaga, käkade lite och tog flyget till Landvetter. Sedan taxi till Borås. Chauffören körde i 145 km/h utan att röra en min.


Trivs i Borås. Haglund är en av mina favoriter.


Nu ska jag dricka lite vatten och kolla hur den nya Öis-tröjan sitter.