Anna Hegestrand

Mellandagsspa på Hook

Vi är fortfarande i kvar i Jönköping och åker tillbaka till Stockholm först på söndag. Dagarna går fort här men vi har det så lugnt och skönt. Får lite hjälp med Noah av mamma och umgås mycket med lillasyster och hennes man som flyttar till Vancouver imorgon natt. Har inte orkat tänka på att jag kommer ha dem så långt borta från och med nu.

Idag har mamma varit barnvakt åt Noah medan jag, lillasyster och våra män checkade in på Hooks Herrgård för en spadag. Jag åker till Hook minst en gång om året eftersom jag älskar atmosfären och den gulliga personalen. Sist jag var där var i december för drygt ett år sedan bara några dagar efter att jag fått reda på att jag var gravid. Minns att jag mådde så illa och kände mig svullen som en säl. Det kändes som om det stod PREGGO skrivet i pannan på mig.

För mig och Sebbe var det första gången vi var ifrån Noah båda två sedan han föddes. Att hitta de där små stunderna tillsammans som par är ju så viktigt. Att få umgås utanför rollerna som Noahs mamma och pappa. Vi åkte ut till Hook på förmiddagen och i bilen hem längtade jag så efter min lilla gris. Jag är inte van vid att vara borta från honom så länge men nu efter årsskiftet ska jag börja jobba minst två heldagar i veckan så bara att vänja sig. Det blir en mjukstart med jobb i januari innan en dryg månads semester i Thailand. En bra start på året!

img_0330-835x557