Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Anna Hegestrand

Livshjulet med Nemo Hedén

Veckans gäst i Livshjulet är min fina podcastkollega Nemo Hedén som gör intervjupodcasten Nemo möter en vän. Jag lärde känna Nemo för några månader sedan då jag sprang på honom på hans stammislunchhak som ligger i mina kvarter. Sedan dess har vi hörts lite fram och tillbaka, ätit lunch och tipsat varandra om intressanta gäster. Nemo blev känd genom dokusåpan Kungarna i Tylesand för sex år sedan och efter sin medverkan trillade han in i destruktiva beteenden med bland annat alkohol- och drogmissbruk. Idag är Nemo nykter och drogfri sedan 16 månader tillbaka. Han har skapat en karriär som podcstprogramledare och föreläsare och i maj nästa år blir han pappa. Om allt det här och mycket mer berättar Nemo i veckans avsnitt.

Här lyssnar du på avsnitt 185 av Livshjulet med Nemo Hedén som gäst!

img_3801