Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Anna Hegestrand

Tre år!

Idag firar jag och Sebastian tre år. Egentligen är det tre år sedan vår första dejt (på restaurang Ljunggrens i Stockholm) men eftersom jag älskar lucia och vi dejtade två gånger till den veckan innan vi snabbt bestämde oss för att det var vi så får 13 december vara vår årsdag. Så mycket firande och mys har det tyvärr inte blivit eftersom jag kom hem sent från Expressen, där jag gjorde två poddintervjuer. Inte heller ville Noah sova klockan sju när vi tyckte det var dags så Sebbe fick äta tacos med bebis i knät ikväll. Jag ser fram emot julen i Jönköping där vi redan bokat upp mamma som barnsvakt en kväll när vi ska ut ett gäng på juldagen och en dag när vi ska på spa med syrran och hennes man. Eftersom vi inte har någon naturlig barnvakt i Stockholm ska det bli så lyxigt för oss att få några timmar ihop bara vi.

img_4449