Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Livshjulet med Annika Sjöö

Nu finns avsnitt 184 av Livshjulet att lyssna på och veckans gäst är programledaren och hälsoinspiratören Annika Sjöö. Annika blev en profil genom Let´s Dance, där hon gjorde tre säsonger och vann den sista med Sveriges starkaste man Magnus Samuelsson. Under hösten har Annika förverkligat sin dröm genom att få leda ett eget program. Hon är ju den nya programledaren efter Anna Skipper för Du är vad du äter på tv3.

Annika bor i Göteborg tillsammans med sin man Mikael och sin son Kelvin. Mikael är personlig tränare och paret brinner för kost och träning. Det har bland annat resulterat i flera tränings-dvd:er och träningsböcker. Annika har också gett ut en självbiografin Fröken duktig som handlar om de höga kraven hon ställt på sig själv. Någonting jag och många med mig kan känna igen oss i!

Du är vad du äter spelas in i Stockholm så Annika bor på hotell när hon jobbar. Vi träffades på hennes hotellrum för att spela in Livshjulet för ett par veckor sedan då Annika såg ljuset i tunneln, det vill säga lite julledighet efter en otroligt intensiv höst.

Här lyssnar du på avsnitt 184 av Livshjulet med Annika Sjöö som gäst

du-ar-vad-du-ater-tv3