Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Anna Hegestrand

Livshjulet – återblicken med Ann Söderlund

Veckans avsnitt av Livshjulet gästas av Ann Söderlund, som kommer tillbaka för att berätta om sitt liv. Ann gästade mig första gången i avsnitt 30 och nu gör jag alltså en återblick med henne. Mitt första avsnitt med henne hittar du här! När Ann gästade mig sist avslöjade hon att hon var gravid med sitt fjärde barn, en son som är hennes och sambon Mathias första gemensamma. Nu tre år senare har paret hunnit få ännu en liten kille och jag blev så nostalgisk när jag träffade fem veckor gamla Frasse. Det är ju inte alls längesen sedan min bebis var så där liten.

Ann och jag pratar bland annat om hur hon tänker kring att få ihop livet med fem barn, varav de tre äldsta bor hos henne varannan vecka. Sist vi sågs var hon och hennes sambo nykära och Ann berättar om hur deras relation ser ut idag tre år senare. Sedan sist har Ann hunnit starta tre podcasts och göra två säsonger av svt-succén Djävulsdansen tillsammans med min tidigare poddgäst Sanna Lundell. Dessutom har hon startat ett par bloggar och den 7 december är hon och poddkollegan Anitha Schulman (hennes avsnitt hittar du här) aktuella med sin liveföreställning Lillelördag Live på Intiman. Ja du hör att Anns livshjul snurrar fort vilket jag ju älskar eftersom vi hade så himla mycket att prata om 🙂 Trevlig lyssning!

Här lyssnar du på återblicken med Ann Söderlund

Den här bilden tog vi för tre år sedan. Den här gången träffades vi hemma hos Ann och glömde helt bort att föreviga vår poddejt.

img_5882