Anna Hegestrand

Dear Santa

Ramlade över den här bilden som innehåller flera av de modejulklappar jag skulle önska att tomten hade med sig i år.

53a529a84b7e1b56e057740843a9459c

Svart skinnjacka Jag hade en jättefin svart skinnjacka från Marie Serneholts kollektion från Jofama (som jag dessutom köpte för halva priset). Den glömde jag på planet till Los Angeles och fick aldrig tillbaka. Inte nog med att jag fick frysa arslet av mig första halvan av USA-resan, jag älskade verkligen den jackan och har än idag inte hittat någon jag gillar lika mycket.

Over knee boots Jag jobbar på att bygga upp en riktigt bra och hållbar garderob. Hittills har jag mest fokuserat på basen i skogarderoben men nu är jag sugen på att krydda den med dels ett par riktigt snygga svarta klackar (och byta ut de jag redan har från Barneys) och ett par over knee boots.

Chanel Fem dagar innan Noah föddes gick jag in på den nya Chanel-butiken i Stockholm och ställde mig i kö på två modeller. Jag är som sagt svag för märkesväskor, som jag ser som investeringar både stilmässigt och ekonomiskt. Jag skulle vilja addera en Chanel till min lilla samling och just nu lutar det åt en Classic Flap Bag Medium. Men det är ju en slant att hosta upp så det vore perfekt om tomten hade med sig en i sin säck 😉