Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Minisemester

Jag och Noah är hemma i Jönköping en liten kortis. I veckan ska vårt kök genomgå en liten ansiktslyftning så då passar jag på att ta barnet och åka bort. Vi är förkylda som bara den båda två och då är det härligt att bli ompysslade av familjen eftersom Seb ändå jobbar hela dagarna. Noah är så hes stackarn och han hostar. Ingen feber tack och lov. Och han äter lite mindre åt gången än i vanliga fall. Ändå ingen risk att han svälter som du ser!

Just nu håller min syster på att laga mat. Mamma passar Noah och jag ägnar mig åt mitt nya intresse – aktier. Sjukt svårt men kul! Gillar ju det glassiga livet med mycket ledighet så nu gäller det att förvalta sina kronor väl 😉

Emmas hund är måttligt förtjust över att ha fått en liten kusin. Han har ju varit det enda barnbarnet hittills och fått all uppmärksamhet. Nu är det någon annan som får pipleksaker att leka med.

img_3400