Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Anna Hegestrand

Black friday

Någon som hunnit shoppa idag? Själv har jag spelat in två poddar på två olika ställen i stan. Eftersom Ann Söderlund fick barn för fem veckor sedan tyckte vi det var smidigast att ses hemma hos henne och direkt efter åkte jag vidare för att träffa Josefin Crafoord på Expressen. Två återblickar eftersom båda tjejerna var med i podden för tre år sedan. Och en hel del har hänt sedan dess. Anns avsnitt kommer redan nu på onsdag.

Hemma har lillgrisen gått och blivit dunderförkyld igen. Den här gången har han både hosta och feber stackars. Det gör så ont i hjärtat när jag hör hans små hostningar. Sebbe har varit inne med honom hela dagen och kommer fortsätta att vara det resten av helgen. Jag ska till Yasuragi imorgon med min mamma och min syster. Vi gav det till mamma i 60-årspresent i april och nu äntligen efter barnafödande och mycket annat fick vi ihop ett datum. Känns perfekt att åka den här årstiden!

Nu ska jag passa på att kika runt lite på nätet efter något att köpa. Noah sover och Sebbe är och klipper sig. Kreditkorten ligger i plånboken och ropar på mig. Längtar efter att göra nytta. Det gör ju så ont i en smålänning att inte handla när det är så mycket rabatter att tjäna pengar på 😉

Hoppas du får en fin helg!

img_3086-3