Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Anna Hegestrand

Smakportioner

Idag har det varit fullt upp för Sebbe (som ju är Noahansvarig på torsdagar och fredagar när jag jobbar, tar en lunch med en kompis, strosar på stan, tränar eller gör något annat som faller mig in). Han har varit på BVC och på passmyndigheten för att hämta ut Noahs pass. Och han har varit på Astrid Lindgren och stämt av dosen för medicinen Noah äter för sina smultronmärken. Dosen baseras på hans vikt och nu är han alldeles strax en klump på sju kilo till sina 65 centimeter. I mitten på januari är han så pass gammal att vi inte längre behöver väcka honom på natten för matning. Eftersom hans medicin kan påverka blodsockret får det gå max fem timmar mellan målen och vi längtar tills det att vi slipper väcka en bebis som sover sött.

Nu när han är över fyra månader kan vi börja ge små smakprover och nu har vi köpt hem några olika för att se vilken som faller herrn i smaken. Nästa stadie alltså. Det är bara en dryg månad sedan jag slutade helamma och under den här månaden har mjölken sinat mer och mer. Vilket helt ärligt känns lite tråkigt. Men jag gjorde mitt val och jag är ju faktiskt en bättre mamma när jag är psykiskt starkare. Och nu nästa grej med smakportioner. Jag säger det hela tiden och jag säger det igen. Kan tiden stanna bara en liten stund!

img_3323