Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Anna Hegestrand

Livshjulet med Sofia Källgren

Idag släpptes avsnitt 182 av Livshjulet och veckans gäst är Sofia Källgren. Mitt första minne av Sofia var när hon tävlade i Melodifestivalen 1990 med bidraget Handen på hjärtat. Sen var jag ett fan av Skönheten och odjuret där hon ju gjorde rösten till Belle. Just nu är Sofia aktuell med sin nya julskiva Julen skynda jag väntar på dig. Sist hon släppte en julskiva var 1990 och hon har kunnat turnéra på den sedan dess. På nya skivan har hon jobbat med sin man och i veckans avsnitt pratar vi om hur hon upplever det att jobba tillsammans med mannen hon lever och har två barn med. Vi pratar också om parets svårigheter att bli gravida vilket Nöjet skriver om idag. Avsnittet spelade vi in i förra veckan i Expressens podcaststudio och jag hoppas att du gillar Sofia lika mycket som jag gör. Trevlig lyssning!

Här lyssnar du på Livshjulet med Sofia Källgren

img_3537