Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Nya faser

Sebbe har åkt till Helsingfors och kommer hem imorgon så som han gör varannan vecka. Min kompis Kamilla kommer hit på middag ikväll så håll tummarna för att barnet behagar somna utan längre nattning. Kamilla är för övrigt en grym kock så vi har gjort en deal att jag bjuder och hon lagar. Perfekt för en trött småbarnsmorsa utan vidare inspiration i köket!

Inatt höll Noah låda mellan halv ett och halv tre. Sen sov han fram till sju då det tydligen var dags att gå upp. Skjut mig i huvudet det kommer bli en lång dag! Han har gått och blivit förkyld IGEN och jag anar en ny sovfas som börjar smyga sig på. Just när vi trodde att 19.00 till 07.00 med en matning vid 3-tiden var satt så ändras det. Nu ska det ätas oftare igen. Och ljuden. Numera låter han mer som en skadeskjuten alien än en jollrande bebis.

Att hänga i sin Mamaroo när vi äter middag kommer inte på fråga. Nä nu ska han sitta med vid bordet. Problemet är bara att han inte kan sitta själv i sin stol så en av oss får äta med ena handen. För det mesta Sebbe. Jag tog ju alla nätter de första tre månaderna 😉  Ska surfa på den länge!

img_3494