Anna Hegestrand

Vinterns resa bokad!!!

Ledsen för urkass uppdatering på bloggen! Dagarna bara springer iväg. På mina mammadagar (måndag-onsdag) får jag inte en sekund över när Noah är vaken och han sover nästan bara i vagnen när vi är ute i den friska luften. Svårt att blogga och köra vagnen samtidigt! Mina jobbdagar (torsdagar och fredagar) försvinner i ett nafs de också även om jag ”bara” gör Livshjulet fram tills årsskiftet. Gäster ska bokas, research, pusha för nya avsnitt och så vidare. Dessutom försöker jag ju att komma igång med träningen. MEN lovar att bli bättre på att blogga, tycker själv det är supertråkigt att läsa dåligt uppdaterade bloggar!

Sedan sist vi hördes har jag lyckats klämma in en pt-timma och ett eget styrkepass. Jag har spelat in kommande veckas Livshjulet (med Sofia Källgren) och bokat in veckans intervjuer. Det blir en intensiv poddvecka med inspelningar med Annika Sjöö, Ann Söderlund och Josefin Crafoord. Jag har suttit i ett två timmar långt bankmöte eftersom jag är sugen på att komma igång med att spara i aktier. Vi har haft vänner på middag, varit bortbjudna till vänner på middag och i lördags åt jag brunch på Lydmar Hotel.

Det absolut härligaste som hänt är att vi nu har bokat vinterns resa. Det blir Thailand och Phuket även i år och vi ska vara borta i över en månad. Hela februari och lite till! Så jävla härligt! Vi har hyrt en bekants villa i området Baan Yamu på östra sidan av ön. Det krävs ju lite mer planering nu när vi åker med barn men vi har verkligen hittat ett härligt boende med egen pool och andra bekvämligheter som är guld värt. Tydligen är det många svenskar som åker till Baan Yamu och som har villor eller lägenheter där. Baan Yamu har en egen ö som heter pärlön dit man kan åka med båt för en dag på stranden. Det jag ser fram emot allra mest är att gå runt i bikini i en månad. Och se Noahs min när han badar i havet för första gången!

Förra året bodde vi på det nya hotellet Dream Hotel i Phuket, som också har den superhärliga strandklubben Dream Beach (tidigare Nikki Beach). Jag var i vecka 23 så det enda vi gjorde var att ligga och lata oss i solsängarna. På kvällarna åt vi gott på olika restauranger och en av dagarna åkte vi ner till Patong. Nu har jag sett det och behöver aldrig åka till den staden igen!

Jag kunde ju inte dricka varmt kaffe under hela min graviditet men ett par iskaffe i poolen i Thailand gick ner.

img_1992