Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Livshjulet – återblicken med Dogge Doggelito

Idag släpptes det 181:a avsnittet av Livshjulet och den här veckan gör jag en återblick med en av mina tidigare gäster – Dogge Doggelito. Dogge är ju mest känd för sina år med The Latin Kings. För många kanske från ”cykel på köpet”-reklamen. Han kallar sig själv multikonstnär och vi pratar om varför han inte vill se sig själv som rappare (trots att han ju faktiskt var med och byggde upp rap-kulturen i Sverige i början av 90-talet).

Sist Dogge gästade mig hade han ingen tid över för att hålla sig i form. Han tränade inte och åt dåligt. Idag har han tagit tag i sin hälsa och rent utseendemässigt har det hänt en hel del de senaste tre åren. Mer om det och mycket annat i veckans avsnitt. Trevlig lyssning! 🙂

Här lyssnar du på avsnitt 181 av Livshjulet med Dogge Doggelito

img_2872