Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Anna Hegestrand

Livshjulet – återblicken med Dogge Doggelito

Idag släpptes det 181:a avsnittet av Livshjulet och den här veckan gör jag en återblick med en av mina tidigare gäster – Dogge Doggelito. Dogge är ju mest känd för sina år med The Latin Kings. För många kanske från ”cykel på köpet”-reklamen. Han kallar sig själv multikonstnär och vi pratar om varför han inte vill se sig själv som rappare (trots att han ju faktiskt var med och byggde upp rap-kulturen i Sverige i början av 90-talet).

Sist Dogge gästade mig hade han ingen tid över för att hålla sig i form. Han tränade inte och åt dåligt. Idag har han tagit tag i sin hälsa och rent utseendemässigt har det hänt en hel del de senaste tre åren. Mer om det och mycket annat i veckans avsnitt. Trevlig lyssning! 🙂

Här lyssnar du på avsnitt 181 av Livshjulet med Dogge Doggelito

img_2872