Anna Hegestrand

Bambi på SATS

Ny vecka nya tag. Och jag har inlett starkt med att pallra mig till gymet efter att Sebbe kom hem från jobbet vid sex. Nu när det är mörkt och kallt ute är det så sjukt svårt att ta sig iväg men efter en hel dag inne höll jag på att få krupp. De senaste dagarna, sedan all snö kom, har jag slitit som ett djur med vagnen i drivorna. Vi har en väldigt bra vagn MEN någon terrängvagn är det inte!

Idag bestämde jag mig för att vara inne. Överallt i stan är trottoarerna avspärrade eftersom de håller på och föser ner snö från taken. För oss med vagn är det inte lika smidigt att hoppa över en driva och gå i gatan de sträckor där det finns rasrisk på trottoaren. Jag vill inte ha en istapp i huvudet och jag vill inte ha ett istappspetsat barn!

Jag signade upp mig för medlemskap på SATS för ett par månader sedan. Mycket eftersom de har mini-SATS där Noah kan hänga när jag tränar. Jag har inte skolat in honom än men med tanke på att åldersgränsen är sex veckor är det hög tid för honom. Jag tränade på SATS i flera år men nu är det säkert fem sex år sedan. De senaste åren har jag först haft kort på Sturebadet (bästa bästa och lyxigt men de har tyvärr inte barnpassning) och på Saga Motion här vid Mariatorget. Saga var bra eftersom det var så nära hem men de har inte heller barnpassning. SATS är också bra eftersom de har många kul klasser och gym överallt där man kan slinka in. Men tyvärr är SATS SoFo på Kocksgatan min närmsta anläggning och det är lite för långt bort. Det är nu min disciplin kommer att sättas på prov!

Eftersom min PT-timma har blivit avbokad tre gånger på grund av sjukdom, både pt:n och jag, har jag satt igång lite själv med någon Zumba-klass och lite konditionsträning på crosstrainern. Idag var det första gången jag gick in bland de fria vikterna – och kände mig som bambi på hal is. Jag som körde på vant med fria vikter förra hösten är verkligen rookie igen. Det blev ett litet pass för ben, rumpa,nedre rygg och mage (som jag fortfarande är försiktig med att träna för hårt). Jag har redan sjuk träningsvärk och nu blir det till att vila så jag är fit for fight igen på torsdag när jag ska träffa min pt igen. Om nu ingen av oss bokar av 😉

img_3418