Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Anna Hegestrand

Livshjulet med Nassim Al Fakir

Den här veckan är det förra veckans gästs sambo som gästar mig. Jag var ju hemma hos Alcazar-Lina Hedlund förra veckan och idag har jag Nassim Al Fakir med mig i studion. Det blev en härlig intervju med mycket skratt (som oftast när han är inblandad) men också en hel del allvar. Vi pratar bland annat om att känna skuld, att inte våga släppa fram sina känslor och den resa Nassim har gjort inom sig själv de senaste åren. Dessutom berättar han om vart han vill i karriären, hur det var att växa upp i en stor familj med föräldrar från två olika kulturer och varför träningen är så viktig. Dessutom avslöjar Nassim att han planerar att ta relationen med Lina vidare ett steg.

Här lyssnar du på ansvitt 180 med Nassim Al Fakir som gäst!

img_3221