Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Anna Hegestrand

Livshjulet med Lina Hedlund

Då var det onsdag vilket betyder ett nytt avsnitt av Livshjulet. Den här veckan gästas jag av Alcazar-pinglan Lina Hedlund och vi spelade in hemma hos henne förra måndagen. Lina och hennes sambo Nassim Al Fakir (gästar nästa veckans avsnitt) bor i en otrolig lägenhet i Vasastan med sina två barn Tilo och Eide. Och lilla Eide var bara drygt två veckor när vi sågs. Jag blev så nostalgisk när jag såg det där lilla knytet i bärselen på Linas mage. Det är ju inte längesen Noah var sådär liten och ännu mindre.

Lina är inte bara nybliven tvåbarnsmamma utan också aktuell med Alcazars show Disco Defenders på Hamburger Börs. Jag såg föreställningen i Jönköping i februari när de var ute på turné och om några veckor ska jag se den igen på Börsen. Vill du fly verkligheten in i en paljettbeströdd discosaga en stund måste du köpa biljett och se showen.

Nu när jag vet själv hur det är att vara nyförlöst är det för mig helt sinnessjukt att Lina redan pallar med att showa loss i små tajta glitterfodral bara några veckor efter sin förlossning. Och då var min förlossning ändå en walk in the park om man jämför med många andra. The show must go on är hennes måtto och Eide får följa med sin mamma och hänga backstage. Just nu är det bebis och jobb som tar det mesta av Linas fokus och i veckans avsnitt berättar Lina om hur hon och Nassim får sin relationslåga att brinna vidare under småbarnsåren.

Här lyssnar du på avsnitt 179 med Lina Hedlund!

img_3242