Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Anna Hegestrand

#tbt Maldiverna

På lördag fyller jag 34 år och jag ska fira nere i Jönköping med familj och vänner. Förra året firade jag på Maldiverna och idag för exakt ett år sedan landade vi på paradisön Constance Halaveli med det lilla sjöplanet. Jag och min fotografkompis Karin hade en fantastiskt lyxig vecka och eftersom vi var där i jobbet och gjorde reportage fick vi uppleva så otroligt mycket.

Första dagen tog Karin den här bilden på mig när vi promenerade hem till vår vattenbungalow efter frukost i restaurangen.

DSCF1746

Jag snorklade runt i vår turkosa ”trädgård” varje dag.

IMG_0246

IMG_0239

Min träningshöst började på Maldiverna där jag körde ett styrkepass i gymmet varje dag. Att kasta sig i det turkosa vattnet efteråt var mer än belöning!

DSCF1783

Alla vattenbungalows hade en infinitypool på verandan

_DSC0190

Den långa träpiren var otroligt vacker på kvällen upplyst av alla lampor

IMG_0292 IMG_0343

Sashimi with a view 🙂

IMG_0273

En av dagarna åkte vi ut med båt och snorklade i ett korallrev

_DSC2712

_DSC2681

IMG_0324 IMG_0323 IMG_0317

Vinkällaren på Constance Halaveli är enorm och vi fick smaka på några av vinerna tillsammans med hotellets sommilier. Strax efter provningen när vi satt oss för att äta middag i restaurangen öppnade sig himlen i ett tropiskt skyfall.

IMG_0401

_DSC5275 - Kopia

Sista natten flyttade vi in i en fantastisk strandvilla.

IMG_0449

IMG_0442

Sista bilden Karin tog på mig strax innan vi gick på sjöflyget.

IMG_7626