Anna Hegestrand

#tbt – en magisk kärlekshelg!

För exakt ett år sedan gifte sig våra vänner Björn och Linda i Ingarö kyrka med bröllopsfest på Villa Soludden på Värmdö. När jag ser bilder från den här magiska helgen blir jag alldeles varm i kroppen. Ett otroligt tredagarsbröllop i skärgården som utan tvekan var den bästa helgen på hela sommaren.

Sebastian var toastmaster på bröllopet och helgen började med att vi och toastmasterkollegan med flickvän blev bjudna på frukost på Stallmästaregården av brudparet. Efteråt blev vi upphämtade av en båt som tog oss via en vacker tur ut till Villa Soldudden. Väl på plats paddlade vi kajak och åt en god vinlunch på klipporna. Jag drack tydligen ett glas för mycket och drattade i vattnet när jag skulle skjuta ifrån min kajak från klippan när vi skulle åka hem. Trist att ingen hann fånga fadäsen på bild 😉

Till kvällens bryggmiddag kom de andra bröllopsgästerna och vi hade en härlig kväll med god mat, mer vin och dans.

På bröllopsdagen började firandet med afternoon tea i solen på Wermdö Golfklubb innan en intim vigsel i kyrkan. Efter ceremonin åkte brudparet iväg med båt för att ta bröllopsfoton och vi alla stod på bryggan på Villa Soludden och tog emot dem någon timma senare. En av kvällens höjdpunkter var det grymma livebandet. Jag minns inte senast jag dansade mig så svettig. Det tog inte lång stund innan mina trettoncentimetersklackar låg inslängda i ett hörn. Att dansa barfota kan vara det bästa som finns!

Bröllopshelgen avslutades med söndagsbrunch och ett par sista soltimmar på bryggan. Ett pefekt upplägg på en bröllopshelg och idag när Björn och Linda fira ettårig bröllopsdag måste det kännas härligt att veta att de bjöd sina nära och kära på helg vi aldrig kommer att glömma.

Här är en bildkavalkad från den fantastiska helgen!

IMG_7189

DSC_1885

IMG_7177

DSC_1926

IMG_7197

IMG_0079

IMG_7202

IMG_7199

IMG_0145

IMG_0108

IMG_0138

IMG_0151

IMG_0160

IMG_0156 (1)