Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Anna Hegestrand

Sommarlunch!

Häromdagen var jag och Noah ute på promenad med min kompis Jenny och hennes dotter Edith. Vi rundade av med att äta lunch på Hälsocafét, som är ett av mina favorithälsoställen. Det ligger på Hornsgatan mellan Mariatorget och Zinkensdamm och här hittar du allt ifrån goda sallader till raw food bakverk och smarriga smoothiebowls. Nu när det är så varmt är jag sällan jättehungrig mitt på dagen och speciellt inte på varm mat. En matig smoothiebowl är en perfekt sommarlunch!

När jag och Jenny var där i söndags valde jag deras bowl Loco med acai som bas (det finns även mango och acerola). Bowlen toppas med Hälsocaféts egen granola, hallon, blåbär, kokos och jordnötssmör. Jag valde till skivad banan.

IMG_1640