Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Anna Hegestrand

Vinn en lyxig kryssning!

Skärmavbild 2016-07-14 kl. 08.06.16

Den här veckan tar Livshjulet en paus. Under juli och augusti släpps ett avsnitt varannan onsdag istället för varje. Detta för att jag ska kunna vara lite ledig och fokusera på att vänta, vänta och vänta med min stora mage. Så less just nu! Men hos min sponsor Vikingline, som ju hänger med hela sommaren kan du tävla om en lyxig kryssning. Du väljer själv om du vill ta med familjen på en familjekryssning till Helsingfors eller om du vill åka med din käraste eller vän på nöjeskryssning.

Det enda du behöver göra är att gå in HÄR och berätta varför just du vill vinna. Vinstchanserna är väldigt goda så in och tävla! 🙂