Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Anna Hegestrand

EM-middag

Såg du matchen igår? Jag är ju egentligen noll fotbollsintresserad men eftersom han här hemma gärna vill se har jag offrat mig för laget vissa matcher. Igår hade vi Max, Carro och lilla Charlie (Sebs bror med familj) på finalmiddag och som nästan alltid när de kommer hit serverades det tacos. Supersmidigt och man vet att all gillar det. Hade Seb fått välja hade vi ätit tacos här hemma sju dagar i veckan.

Våra gäster hade precis kommit hem från semester på Mallorca och när de berättade om sitt härliga stenhus med pool och apelsin- och citronträdgård fick jag en otrolig längtan efter att åka bort. Det är så jävla segt att gå här i stan och vanka i det fina vädret! Jag varken jobbar eller gör någonting av min ledighet. Bara väntar och väntar och väntar. Idag är det exakt en vecka kvar till beräknat och ikväll ska vi på det förhoppningsvis sista besöket hos MVC. Tänk om det kan komma igång nu i dagarna.

Förberedelser av gårdagens EM-middag. Den lilla Trip Trapp-stolen fick vi av min mamma när hon var här i förra veckan. Så söt och även om det dröjer några månader till vår lilla kille kan sitta där har nu Charlie, 9 månader, en given plats vid middagsbordet.

IMG_1249

IMG_1264

IMG_1263