Anna Hegestrand

Sommaren i city

Eftersom jag inte har en enda plan nu fram tills bebis kommer är det ju underbart att det härliga vädret håller i sig. Jag är otroligt trött just nu så att njuta av sol och värme är i princip det enda jag pallar med. De senaste nätterna har jag vaknat första gången vid 03-tiden på morgonen. Då ligger jag vaken en stund innan jag somnar om och vaknar vid 04. Ligger vaken en stund till och somnar om till kl 05 osv. Otroligt tröttsamt då jag också har skitsvårt att sova på kvällarna. Vi lägger oss tidigt men medan Sebastian somnar på en sekund ligger jag och vrider och vänder med min stora mage i timmar.

I morse gick vi till slut upp vid 09-tiden och våfflor med sylt och grädde till frukost. Min mamma gav Seb ett våffeljärn i födelsedagspresent och det var minst sagt uppskattat av oss båda! Eftersom han gick iväg till sitt jobb tidigt igår fick han sin födelsedagsfrulle idag istället.

Vid lunchtid tog vi oss ut på en promenad över till Kungsholmen och åt lunch på Mälarpaviljongen. När jag går mina rundor runt Riddarfjärden brukar jag bli avundsjuk på alla som sitter och gassar i solen. Varje gång säger jag till mig själv att jag måste gå dit och hänga. Idag blev det ett perfekt stopp på vägen runt vattnet.

Jordgubbar och lemonad medan vi väntade på maten.

IMG_2857

Jag åt en somrig halstrad gravad lax med dillstuvad potatis.

IMG_2864

Blev otroligt kär i vår bordsgranne!

IMG_2856

IMG_2850

IMG_2855

IMG_2854

Jag kommer att hänga i Stockholm resten av sommaren och även om det hade varit mysigt med ett par veckor i Jönköping och mer skärgård gillar jag verkligen somrarna i Stockholm. Innan jag startade eget jobbade jag alltid på sommaren och åkte iväg på semester i september för att förlänga sommaren.

IMG_2865

IMG_2866