Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Anna Hegestrand

Tre olika födelsedagsfiranden

Igår fyllde Sebastian år och vi firade hans 39-årsdag lugnt och stillsamt med middag på Ruby Grill i Gamla Stan. Jag gillar deras meny och at man beställer kött eller fisk från träkolsgrillen och side orders vid sidan av. Min hamburgerkung slog naturligtvis till på en bättre födelsedagsburgare och jag åt lax med dubbelbakad potatis och grillade grönsaker.

IMG_2844

IMG_2847

Det är den tredje födelsedagen jag får fira honom. Första sommaren när han fyllde 37 hade jag dragit ihop några vänner till middag på Lydmar Hotels terrass och sedan sov jag och Seb över i en jättefin svit. Morgonen därpå började vi med god frukost och spa på Grand Hôtel.

lydmar

anna-och-sebbe

Förra året på 38-årsdagen överraskade jag honom med en natt på Ystad Saltsjöbad innan vi tog pågatåget till Malmö och checkade in på Clarion Malmö Live. Vi åt middag på Kitchen & Table högst upp i hotellet innan vi festade hela natten tillsammans med vänner där nere.

DSC_1189

IMG_0137-835x580

I år blev det som sagt lite mer stillsamt med presentöppning och alkoholfri middag. Men underbart väder och just nu i mitt tillstånd är det guld att kunna gå runt i tunna kläder och skor och att få sitta utomhus och äta god mat.

IMG_3947