Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Anna Hegestrand

Mammaledig!

Första mammalediga dagen idag och jag har firat med en ordentlig runda på stan tillsammans med familjen. Vi strosade i väldigt maklig takt i solen från oss på Mariaberget genom Gamla Stan till alla affärerna på Drottninggatan. Åt hamburgare på nyöppnade Vigårda på Vasagatan där min plastsysters pojkvän jobbar som kökschef innan vi strosade tillbaka i än mer maklig takt. Med mig hem fick jag, förutom en och annan födelsedagspresent till mitt lilla födelsedagsbarn som blir 39 år på fredag, också en skötväska. Den här har både min svägerska och hennes kompis och trots att det egentligen inte är en riktig skötväska rekommenderade de mig den. Plus i kanten för att den är snorbillig om man kollar på alla andra! Det var det sista vi behövde köpa och nu visar checklistan i Babygruppens app att jag är klar med hundra procent av allt som behöver fixas. Allt från gravidförsäkringar till prylar, kurser och packning av BB-väskan.

Jag älskar att det är så härligt väder. Jag har kunnat strutta runt i en kort klänning och bara ben utan att frysa. Enligt smhi ska det bli sämre väder nästa vecka och det vore ju så perfekt att föda barn och grotta in sig hemma i lägenheten i några dagar efter hemkomsten från BB utan att solen steker in genom fönstret. Med andra ord, i början på nästa vecka får du gärna titta ut älskade lilla kille.

Vecka 39 nu, 95,7 procent av graviditeten är passerad och 12 dagar kvar till BF.

IMG_2843 (1)