Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Anna Hegestrand

Känslostormar

Efter en härlig helg med vänner och familj i skärgården är vi nu tillbaka i stan. Resten av sommaren har vi inte en endaste liten helgplan. Allt hänger på när lillkillen behagar titta ut och hur allt går. Vi fick oväntat bra väder och har kunnat hänga vid poolen, äta lunch ute och ha de stora panoramaglasdörrarna på vidöppen gavel. Vissa av oss badade i havet.

Kika in på min Instagram där jag heter @annahegestrand så ska du få se världens sötaste lilla taxmagplask.

Väl hemma i stan igen känns det ganska skönt. Jag har bäddat lillkillens säng och vi har handlat allt i matväg vi ska packa ner i förlossningsväskan. Imorgon måste jag skriva på förmiddagen och på eftermiddagen har jag en podcastinspelning här hemma. På tisdag kommer ytterligare en podcastgäst varpå jag ska åka över till min lägenhet på östermalm och sätta pricken över i på mitt nya badrum. Sen är det nog! På tisdag kväll vill jag känna att jag går på ”mammaledighet” utan att känna att ”jag ska bara fixa det och det och det”.

Energin är verkligen så låg den kan bli just nu. Jag är svintrött och på en sekund kan jag börja gråta okontrollerat. Humöret växlar från glad och harmonisk till lättirriterad och ledsen flera gånger om dagen. Sebastian får såklart ta en hel del skit just nu (vilket jag får dåligt samvete över och så börjar jag gråta).

Idag när vi sa hejdå till lillasyster, hennes man Kris och deras bedårande dvärgtax Doug kom tårarna. Tror jag hann torka bort dem innan någon såg. Nu när jag skriver gråter jag igen. Det finns ingen hejd på känslostormarna och tidigare idag sa jag till Sebbe att jag nog borde ta in på hotell några nätter och bara vara själv. Så slipper han stå ut med att behöva vara skitpåse när jag är på det humöret för att en sekund senare tvingas trösta mig när jag bryter ihop och gråter hejdlöst.

Det är inte långt kvar nu. Vecka 39 på tisdag.

IMG_2814

IMG_2812

IMG_2808