Anna Hegestrand

Torsdagslistan: skönhet

Hur många gånger tvättar du ditt ansikte dagligen? 

Två. En gång på morgonen och en gång på kvällen. Oftare om jag tränar såklart men det var ju ett tag sedan nu 😉

Vilken hudtyp har du?

En typisk hudtyp 1. Jättetråkigt för jag blir aldrig brun och bränner mig jättelätt. Inte nog med att jag aldrig får ens en liten lätt solbränna så är min hudtyp verkligen ett hinder. Det spelar ingen roll om jag har spf 50 på mig och ligger i skuggan så får jag soleksem. Särskilt nu under graviditeten. När vi var i Thailand i mars var magen helt rödprickig hela resan. Inte jättesnyggt och det kliar satan.

Vilken produkt använder du för att rengöra ansiktet?

Exuviance. Deras produkter har jag använt i många år nu. Jättebra för oss med känslig hy och inte speciellt dyra om man jämför med andra märken som är lika bra.

IMG_1523

IMG_1539

Har du haft/ eller har du finnar? 

Nä inte direkt. Jag hade lite i tonåren men inget extremt. När jag var 25 år fick jag hormonell akne utmed käklinjen och det var då jag började använda Exuviance. Då försvann det direkt.

Vilken foundation använder du? 

En flytande foundation från MAC

Vilken concealer använder du? 

En flytande från MAC

Vad tycker du om lösögonfransar? 

Har aldrig använt sådana man klistrar på men jag går och gör fransextensions en gång i månaden.

IMG_0500 (1)

Vilken typ av produkt/smink kan du inte leva utan? 

Inget. Jag sminkar mig ogärna om jag inte måste. Särskilt nu på sommaren när jag får fräknar känner jag mig fräsch osminkad. Däremot hatar jag att vara torr om läpparna så cerat för läpparna finns alltid i min väska.

Vilken är din favorit ögonskugga? 

Jag går alltid åt det bruna och guldiga hållet när jag sminkar mig.

Vad använder du för hårprodukter?

Jag har volymschampo och balsam från Kérastase och en hårkräm från Schwarzkopf som heter Repair Rescue.

Hur sköter du ditt hår?

Jag klipper mig och gör en olaplexbehandling var tredje månad, tvättar max var tredje dag och fönar aldrig håret. Är VÄLDIGT dålig på att göra roliga saker med håret. Oftast drar jag upp det i en hästsvans eller knut. En gång var tredje månad får jag ha ett sådant här härligt svall. Tack för det bästa Elizabeth på Corinne & Friends. Jag har haft samma frisör sedan 2009 och det finns en en anledning. Elizabeth är bäst!

IMG_7709

IMG_1509

Vad använder du för kroppsprodukter?

Jag älskar krämer och har alltid ett litet lager hemma. Just nu använder jag den härliga sommarserien från Emma S. Duschkräm, body lotion och en body oil som är jättehärlig att smörja in stora magen med. Annars är jag Philosophys underbara body lotion Amazing Graze en favorit. och Body Shops feta body butters.

IMG_2605