Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Anna Hegestrand

Slutspurten

Nu med mindre än tre veckor kvar till BF börjar jag känna mig smått stressad. Samtidigt som jag försöker avsluta på jobbet (går sådär) har jag bokat in allt annat jag måste fixa, som tydligen inte går att fixa sen när bebis är född. Idag har jag varit hos frisören och klippt bort slitna toppar och imorgon ska jag göra en påfyllning av fransar. Vill vara fin när jag blir mamma 😉

Min poddinspelning blev tyvärr flyttad så nu har jag de två sista inspelningarna på måndag istället. Då kommer mina gäster hem till mig eftersom jag egentligen har gått på min mammaledighet. Du får ha överseende med att det inte alltid kan vara studioljud i sommar. Jag gör så gott jag kan för att hålla igång podden för mina trogna lyssnare!

I morse vaknade jag i gryningen av förvärkar. Överdelen av magen blir stenhård och trycker så hårt mot revbenen att det känns som om de manglas av sten. När sammandragningen börjar släppa dröjer sig en molande ”mensvärk” kvar. Även om jag vet att kroppen kan hålla på och träna i många veckor innan förlossningen blir jag ändå smått hoppfull. Jag känner ju min kropp och den brukar inte ha tålamod till att hålla på och traggla för länge innan loppet. Den brukar vilja ha snabba resultat så nu hoppas jag att den snart tröttnar på träningen och drar igång på riktigt. Efter mina poddinspelningar på måndag får han gärna komma.

IMG_1091