Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Anna Hegestrand

Skynda fynda!

Imorgon ska vi packa BB-väskan och skriva förlossningsbrev. Nu har vi allt nödvändigt vi behöver till en liten bebis (tror jag). Jag har hela tiden tänkt att jag kompletterar med det vi inte har sen när reorna drar igång, smålänning som man är, men efter en galet generös babyshower, en vända i Ullared och lite småshoppande på stan är vi nu all set – med det nödvändiga. Sen finns det ju mycket av det där lilla extra jag gärna vill ha 😉

För ett tag sedan när jag var hemma hos min kompis Seidie visade hon mig sin räddare i nöden. ”Ska du bara köpa en sak till lillkillen, köp den här”, sa hon och visade mig sin mamaRoo från 4Moms. Det är tydligen den här som gör att man kan ta en dusch eller ens gå på toaletten i två sekunder. Du som har en mamaRoo, är den en lifesaver?

Jag surfade runt lite på nätet efter en mamaRoo i morse och i helgen har Babyland 15 procent rabatt på nästan hela sortiment, både på nätet och i butik. La såklart en snabb beställning på både en mamaRoo 3.0 och ett sjukt sött babygym från Skip Hop. Rean på Babyland gäller alla märken förutom de produkter som ingår i fyndhörnan, Ergobaby Adapt, Britax, Besafe, LEGO och Voksi. Och det är endast på de produkter som finns i lager så skynda fynda!  

Den här beställde jag!

4moms-mamaroo-30_27759-e2

det här fina babygymet från Skip Hop.

skip-hop-explore--more-babygym-35