Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Anna Hegestrand

Pressdag och jordgubbsfrossa

Idag har jag varit på den årliga pressträffen för Allsång på skansen där alla artister presenteras. Sanna Nielsen är ju ny programledare och jag tänker att svt nog inte kan ha gjort en bättre rekrytering. Med Petra Marklund förra och förrförra året tog de ut svängarna lite och det blev väl inte helt jättebra så jag förstår att de nu valde att köra på ett stensäkert kort! Allsången har premiär 28 juni och jag hoppas hinna/orka gå en gång innan bebis kommer.

Sanna presenterade alla artister, bland annat Frans, Benny Andersson, Kalle Moraeus, Miriam Bryant och Veronica Maggio, på scen. Tyvärr var inte en enda av de artister jag hade i uppgift att intervjua på plats. Jag ställde några frågor till Sanna och bjöd in två av artisterna att gästa Livshjulet. Två härliga tjejer jag nog tror du kommer att gilla 🙂

Här är alla artisterna som uppträder på Allsång på Skansen i sommar!

IMG_0970

Vi fotografer och skrivande journalister fick stå i fotodiket under presentationen innan det var dags att gå upp på scen för separata intervjuer och fotograferingar. Längs fram här har du Karin som jag har gjort mina långa resor, bland annat till Maldiverna och Mauritius med. Hon är hellre att vara bakom kameran så därför har hon varit hemlig här i bloggen – fram tills nu 🙂

IMG_0962

Efter pressträffen passade jag på att ta en fikapaus och jag är stolt över mig själv att jag stod emot muffinsen och kanelbullarna. Istället gick jag loss i jordgubbsskålen utan att skämmas. Ingen vågar väl säga till en höggravid kvinna?

IMG_0976

Nu blir det några timmars skrivande här hemma innan jag ska iväg igen. Podcastinspelning på Expressen med en man vars avsnitt sänds först i augusti då han blir aktuell i OS. Jag håller ju som du vet på att förinspela avsnitt av Livshjulet och nu har jag bara drygt två veckor på mig att ro iland de sista samtidigt som jag betar av intervjuhögen till Expressens andra bilagor. Med tanke på att jag är sjukskriven på halvtid blir de 50 procent jag jobbar sinnessjukt intensiva!

Jag kommer ihåg när jag köpte den här klänningen i mars och tyckte det var så fult att magen inte riktigt fyllde ut tyget. Ingen risk nu! Jag går in i vecka 36 idag och mindre än fem veckor kvar till BF.

IMG_0981