Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Anna Hegestrand

På väg hem

Nu sitter vi på X2000 till Stockholm igen. Jag är ganska glad över att få komma tillbaka till storstan eftersom jag har blivit så otroligt gräsallergisk. Jag fick allergin sommaren efter studenten när jag var 18 år och den blir nästan värre för varje år som går. Jag nös säkert 50 gånger igår och hals, ögon, näsa och öron var helt igensvullna. Extra obehagligt nu med en stor koloss i magen som gör det svårt att andas redan som det är.

Men jag har haft några otroligt avkopplande dygn och fått fyra fantastiska nätter i rad. Igår sov vi nästan till lunch och det har inte hänt på över tio år. Det märks att kroppen är trött – både min och min skengravida sambos 😉

Vi avslutade helgen med grill och häng hos mina bästa kompisar Anna och Kalle i deras fantastiska Villa Sjöblick. Varje sommar vi kommer dit drömmer vi oss bort till hus med stor trädgård. Samtidigt älskar vi att bo i stan centralt och inte ha så stora projkt som ett hus ju automatiskt för med sig. Drömupplägget vore att bo i stan under höst, vinter och vår för att sedan flytta ut till hus med trädgård under sommarmånaderna. Som tur är kan vi låna Sebastians pappas hus i skärgården ibland.

Nu är det bara tre jobbveckor kvar innan några månaders mammaledighet. Jag har fortfarande några avsnitt av Livshjulet att spela in och de flesta av gästerna är redan inbokade för intervju. Först ut på jobbschemat den här veckan är pressdagen för Allsång på Skansen imorgon vid lunch. Jag försöker att jobba på så gott det går nu när jag mår så pass bra. Man vet ju heller inte när det passar lillkillen där inne att göra entré. Både spännande och lite frustrerande att inte kunna planera helt. Om inte annat är det nyttigt för mig att öva på ickeplanering!

IMG_2668