Anna Hegestrand

Piffade sommarfötter!

Så härligt med en tredagarshelg. Inte för att mitt jobb tar hänsyn till röda dagar, kvällar eller helger men det är mysigt att få ha Seb hemma en dag till. OCH att vi fick ytterligare en sovmorgon tillsammans den här helgen. Jag har sovit tio timmar i natt – himmel! Varken varit uppe och kissat eller haft jobbiga drömmar vilket annars stör min sömn ganska mycket för tillfället.

Nationaldagen har vi bland annat firat med att rodda vidare här hemma. Seb har deadline vid midnatt på att packa upp sina flyttkartonger efter att han sålde sin lägenhet vid årsskiftet så han sliter som ett djur. Jag har förberett morgondagens podcastintervju och varit på pedikyr. På torsdag åker jag ner till Jönköping och på lördag har mamma sin 60-årsfest och då vill jag ha fina fötter. Eftersom jag mest går i samma kläder och har lite ångest över vad jag ska ha på mig på alla festligheter vi är bjudna på i juni känns det härligt att i alla fall ha fina fossingar. Mina fötter skulle nämligen kunna tillhöra en riktigt gammal människas. Supertorra med hälsar som spricker så fort jag går barafota. Jag smörjer och smörjer och filar och filar men det gör knappt någon skillnad. Sebastian däremot smörjer varken in kropp eller fötter och han är len som en babyrumpa. Orättvist!

Jag valde rött lack med inslag av orange idag. På händerna gillar jag lite ljusare färger men tånaglarna är så långt bort från ögat att de gärna får vara lite starkare markerade.

IMG_2625

IMG_2629