Anna Hegestrand

Nytt i badrumsskåpet!

När jag intervjuade Emma Wiklund i måndags fick jag med mig en liten godispåse med hennes nya sommarserie Emma S Warm Beach. En body wash, en body lotion och en body oil. Efetrsom jag har supertorr hy passar serien mig perfekt då den är framtagen just för att återfukta och mjukgöra med bland annat shea- och passionsfruktoljor. Och den doftar så gott att man har lust att ta sig en slurp av oljan! Kokos, citron, vanilj och fikon.

Jag började använda alla produkter direkt när jag fick dem och min absoluta favorit är oljan som jag smörjer min stora mage med varje kväll. Tänker att det kan bidra till att motverka bristningar ni när huden tänjs ut så mycket. Än så länge har jag inte en enda vilket såklart är skönt men skulle jag få det nu de sista veckorna som är kvar har jag i alla fall gjort vad jag kunnat.

IMG_2605