Anna Hegestrand

Livet i slow motion

Ytterligare en dag i slow motion. Benet är fortfarande inte bra, tvärtom. När jag var hos barnmorskan igår sa hon att jag ska höra av mig på torsdag om det inte är bättre, så blir jag skickad till en sjukgymnast. Tack och lov verkar det inte vara graviditetsrelaterat, då hade jag kunnat få dras med skiten tills han är ute.

Min dag började med tuppen när jag skulle möta upp två enorma pallar med grejer till min badrumsrenovering i lägenheten på Östermalm (som jag bodde i innan jag och Seb flyttade ihop). Jag har lite separationsångest från den så har inte haft hjärta att sälja den än. Under våren har det pågått en extremt utdragen badrumsrenovering, som nu tack och lov börjar se sitt slut. Typ ett par veckor innan bebisen är beräknad. Har du haft badrumsrenovering hemma? Hur svårt? Ska man kunna allt man förväntas kunna? Man borde få gå en utbildning innan man ger sig in i skiten! Det borde ingå så jävla snordyrt som det är att renovera ett pyttelitet badrum.

Jag firade att alla grejer var på plats med att halta bort och äta lunch på min favoritvegetarian Légymes på Bysistorget. En promenad som i vanliga fall tar tio minuter tog idag en halvtimma. Egentligen borde jag ha stannat hemma hela dagen men kunde inte motstå solen ute. Resten av dagen ska jag jobba i stretchställning för att vara dubbelt duktig. Är det någonting som går min väg just nu är det jobbet. Jag vet inte vad det är men har ett härligt flow. Känns som om jag får så mycket gjort utan att anstränga mig jättemycket. Har en liten teori om vad det beror på. Nu när jag har en deadline innan ”mammaledigheten” ser jag till att fokusera på det som är viktigt, som måste göras och som verkligen ger pengar. Annars när jag är inne i min vanliga jobbkarusell ligger tankarna inte bara på det jag måste göra nu utan också på det jag vill göra. Nya projekt som tar enorm tid att spåna på och starta upp men som kanske inte blir någonting av. Nu är det full fokus på här och nu. Nya projekt får vi ta tag i efter sommaren. Det största projektet är mindre än två månader bort!

IMG_2539