Anna Hegestrand

Matdistriktet

Underbara soliga dag. Tyvärr har min överbelastning i höften blivit ännu värre och jag kan nu knappt gå. Stannade hemma från kontoret och har bara rört mig till och från tunnelbanan för att möta upp min kompis Lisa på lunchdejt. Hade svårt att gå ens till tunnelbanan så det får bli taxi till MVC ikväll. Jag fick tipset av yogaläraren att vila och stretcha ordentligt, vilket jag har gjort men känner ingen skillnad. Så frustrerande!

Jag har i alla fall upp täckt en riktig lunchpärla jag tänkte tipsa om. Kanske är jag sist i hälsostockholm att upptäcka Matdistriktet men bättre sent än aldrig. Jag och Lisa gick dit för att köpa med oss mat och sitta i solen ute och äta. Plockade ihop en ganska ordentlig låda med ugnsbakad lax, rostad potatis och olika goda sallader. Allting supergott och väldigt vällagat. Det enda negativa är väl att priset sticker iväg ganska duktigt för mig som just nu äter som en häst. Du plockar maten i en låda, eller på tallrik om du äter där, sedan väger du maten i kassan och betalar per hekto. Sjukt gott och bara ren mat med stora inslag av eko och svenskproducerat.

IMG_2527

IMG_2524

IMG_2526

IMG_2531

Det var inte bara vi som lapade sol på lunchen idag.

IMG_2532