Anna Hegestrand

Sneakpeak i babyrummet

Hoppas du har  en härlig helg! Ledsen för min tystnad men jag garanterar dig att du inte har missat så mycket 😉  I fredags tog jag ledigt. Började dagen med en timma massage innan jag promenerade ner till Vau De Ville på Norrmalmstorg och åt lunch i solen tillsammans med min kompis Seidie och hennes son Ben. Sen gick vi en sväng till Zara Home och Bonti, som ju ska vara babyaffärernas babyaffär där kungligheter och celebriteter shoppar loss. Jag har ett tips till dem, åk till Ullared och shoppa exakt samma märken för en tredjedel av priset!

Fredagskvällen bestod av Let´s Dance-finalen och Ben & Jerrys. Jag masserade Seb i två timmar som muta för att han tittade på Let´s Dance med mig. Vilken skräll att Elisa vann! Jag gillar ju båda tjejerna men jag tycker att Bianca var bäst het enkelt. Hon förtjänade att vinna!

Igår åkte jag på treårskalas till min kompis Mias dotter Isabella. Det var fem barn och deras föräldrar. Och tre gravidmagar varav min var den mista. Båda de andra tjejerna var dessutom gravida med nummer två. En tjej hade redan gått förbi sitt BF och en tjej låg två veckor före mig. Helt sjukt hur stor en mage kan bli!

Om en liten stund ska jag iväg på workshop i förlossningsförberedande yoga på Yogashakti, där jag gå på gravidyoga varje vecka. Jag har fått asont i vänstra höften och rumpan men tror det beror på att jag har promenerat ganska långt i fel skor snarare än foglossning. Snälla låt det inte vara foglossning! Att jag är så rörlig tror jag är en starkt bidragande faktor till att jag har det så lätt i graviditeten. Särskilt nu när det börjar bli lite varmare och det är underbart att vara ute.

Hela helgen har vi vår hantverkare här och nu hoppas jag det är sista racet. Vi måste dra gränsen någon gång. Barnrummet/gästrummet är halvt i ordning och jag ska visa lite bilder när vi fått i ordning allt. Fram tills dess kommer här en liten sneakpeak.

Nu har vi det mesta som står i appen att man bör ha. Lite blöjor och såklart en liten bebis kvar. Det mesta är inhandlat i Ullared och vi kom till och med undan att köpa skötbord. Bebisens klädskåp är vårt gamla mediaskåp som vi köpte några boxar för kläderna till. Jag la skötbädden på och den passade perfekt.

IMG_2496

IMG_2509

Att försöka ta en bild ovanifrån utan att magen smyger sig in på bilden är lönlöst!

IMG_2494

Olika lådor för olika storlekar. Blandat både ärvda kläder och nya.

IMG_2510 IMG_2511 IMG_2512

Badbalja, nappar, nappflaskor, sugring. Bredvid sitter Sebs och min första nalle.

IMG_2502

Lite produkter till mamman som i den bästa av världar ska amma (ett litet tag i alla fall). Nu är det ingenting jag räknar med att kunna eftersom varken mamma eller mormor har kunnat. Hört att det är ärftligt.

IMG_2504

Mamman börjar för övrigt bli ganska stor och väldigt otålig.

IMG_2520

Filtar. Har hört att man inte kan ha för många. Hittills har jag ärvt en och köpt de här två i olika tjocklekar.

IMG_2516

De här små badlakanen med huva köpte jag på Zara Home. Tänk att jag snart ska få vira in en liten kille i dem. Nu får tiden gärna gå ganska fort! Fårskinnsfällen är en present av mamma som hon köpte på Nya Zeeland i vintras. Sängen/ bäddsoffan köpte vi på Ikea och den går att göra till dubbelsäng samtidigt som den har superbra förvaring under. Bra när det kommer folk och hälsar på OCH under jobbiga nätter när någon av oss ska upp och jobba. I lådorna ligger lillkillens påslakan till sin lilla säng. Ser fram emot att bädda den om några veckor men är alldeles för skrockfull för att göra det redan.

IMG_2497