Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Sovrumsdetalj

Häromveckan fick vi hem våra nya sängbord från Mio och nu börjar det verkligen bli fint i sovrummet. Jag är, som du kanske vet, inte jätteintresserad av inredning. Jag vet vad jag tycker är fint men har svårt att tänka ihop en helhet utan att ha sett det. Det där med abstrakt tänkande… Seb är däremot väldigt duktig på att tänka ihop helheten men problemet för oss när vi träffades var att vi hade helt olika inredningssmak. Med åren har vi, precis som med allt annat, närmat oss varandra och nu har vi (efter lite blod, svett och tårar)  hittat en stil hemma som passar oss båda.

I somras lät vi renovera upp vårt sovrum, det blivande barnrummet och vardagsrummet. De där sista detaljerna förblev oklara och nu när vi har en BF-deadline i mitten av juli bestämde vi oss för att köra på och bli klara. Ja eller så klara man kan bli i en sekelskifteslägenhet från 1710. Ibland undrar jag hur det kommer sig att jag som är pedant alltid hamnar i gamla lägenheter, där skavankerna är en del av charmen. Samtidigt älskar jag vår lya och accepterar att vissa saker är lite skeva.

MEN saker vi kan göra någonting åt men ändå är för lata och okunniga för att ta tag i kan jag störa mig till förbannelse på. Som att vi fortfarande inte har en enda tavla på väggarna, att en sladd är fult dragen eller att barnrummet hittills har fungerat som Sebs soptipp för all skit han inte orkat rensa ut. Äntligen tar vi nu tag  i allt och lägger en sur skvätt pengar till i det svarta hålet som kallas hantverkare.

Jag ser fram emot att visa sovrummet när vi känner oss helt klara. Fram till dess få du nöja dig med lite detaljer. Någon tavla och ett fint överkast fattas fortfarande men sängborden blev superfina och precis så som vi ville ha dem. Lampan fick jag av min morfar som dog när jag var sju år. Seb vill att vi har likadana men det svider i hjärtat att inte få ha min morfarlampa som jag alltid haft.

IMG_2384

Och så ett litet fredagstips. Exuviance heel repair. För oss som har fötter som skulle kunna vara dubbelt så gamla!

IMG_2386