Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Vecka 29 och gravidyoga!

Idag börjar min gravidyogakurs på Yogashakti. När jag var i vecka 14 fick jag ju ett ryck som du kanske minns och började yoga flera gånger i veckan. Yogaperioden höll i sig en månad men sen kom två veckor i Jönköping och allmän lathet i vägen. Nu har jag i alla fall anmält mig till gravidyogan som sträcker sig över sex tillfällen och med förlossningen som närmar sig känns det bra att börja träna ordentligt på andning och avslappning. Vi kommer at utgå från boken Föda utan rädsla, som jag ju läste i förra veckan. Det var faktiskt först efter att jag hade läst den som jag på riktigt känner att förlossningen inte är ett stort svart moln. Nu kan jag på något sätt se utmaningen och att jag kan växa ett par decimeter av att våga gå igenom den.

Igår gick jag in i vecka 29 och knacka knacka ta i trä men jag mår fortfarande jättebra. Lite lätt ont i ländryggen när jag går och står för länge i mina converse men så fort jag får på mig mina sneakers är det inga problem. Inatt har lillkillen sparkat så att jag har vaknat flera gånger och i morse när Seb låg med handen på magen en stund fick han sig några ordentliga kickar. Jag kan roa mig i flera timmar med att ligga och titta på magen som rör sig åt alla håll. Ibland när jag känner på den känner jag en liten rumpa eller ett litet huvud.

Mina sammandragningar har fortsatt att hålla i och det oroar mig lite. Imorgon ska vi till barnmorskan och då ska jag ta upp det. Jag har en kompis som födde sin son i vecka 32 och en annan som födde sin dotter i vecka 34. I hennes fall hade hon ordentliga sammandragningar från vecka 25 men struntade i att dra ner på takten.

Vecka 29