Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Livshjulet med Tess Merkel

God morgon!

Nu finns avsnitt 156 av Livshjulet att lyssna på med Tess Merkel som gäst. Tess och jag träffades i Expressens podcaststudio i måndags och då hade Alcazar precis avslutat sin stora arenaturné med Disco Defenders. Jag såg själv showen i Jönköping i februari och när de kommer tillbaka till Hamburge Börs i höst MÅSTE du se den. Vi dansade hem efteråt!

Jag lärde känna Tess lite grann när vi gjorde en pilotinspelning till ett än så länge hemligt projekt i januari. Vi var då hemma hos henne och hennes sambo Kenny i Hammarby Sjöstad och hade en superkul inspelningsdag. Sedan dess har det hänt  en del i Tess liv och i veckans avsnitt berättar hon dels om hur livet ser ut nu när Kenny har slutat dricka alkohol (hon själv dricker väldigt sällan). Vi pratar också om hur Tess, som är 46 år gammal, upplever det att jobba i en så pass åldersfixerad bransch och vilka funderingar hon hade när hon träffade Kenny på QX-galan för drygt tre år sedan. Han är nämligen 16 år yngre. Innan årsskiftet förlovade sig paret och någon gång under året blir det bröllop. I veckans avsnitt avslöjar Tess lite hemligheter kring när, var och hur.

Här lyssnar du på avsnitt 156 av Livshjulet med Tess Merkel!

IMG_2367