Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Söndagsmiddag!

Efter en hel helg med hantverkare hemma och Seb som knappt lämnat lägenheten bestämde vi oss för att runda av veckan med tapasmiddag på vårt favorithak Ramblas Mariatorget på Sankt Paulsgatan. Hit kommer vi alltid tillbaka även om det var väldigt längesen nu. Det var överhuvudtaget längesen jag och Seb gick ut och käkade middag i Stockholm tillsammans. Det inte riktigt lika kul när jag är gravid och inte får ta ett glas vin eller två till maten.

Jag kan varmt rekommendera Ramblas. Maten är både supergod och prisvänlig, stämningen härlig och servicen bra men avslappnad. Idag slog jag till på räkor i olivolja och vitlök, chili på högrev och kyckling med spenat och fårost i filodeg.

IMG_2364

IMG_2359

Älskar den här bilden! Sebastian som är skithungrig och där och då bara vill att hans bloggande flickvän ska skaffa sig ett normalt jobb. Han får såklart inte röra maten innan jag fotat av den 😉 Gubben vid bordet bredvid som tycker att ungdomarna nu för tiden är konstiga som fotar mat, varandra och sig själva. Och så jag i spegeln som kämpar för att hitta bästa vinkeln för bilden. Ibland undrar man vad fan man håller på med.

IMG_2358