Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

#weekend

Äntligen helg! Just nu vill jag att veckorna ska bestå endast av helger. Är otroligt trött på allt i mitt liv som inte har med bebis att göra. Seb är tvärtom superengagerad i sitt jobb och jag kan inte låta bli att tänka att det ju ändå måste ha med biologi att göra. Kvinnan vill just nu bara boa i hemmet och mannen jobbar hårt för att försörja sin kvinna och avkomma. Sjukt omodernt men likförbannat är det ju det som händer här hemma.

Idag till exempel stannade jag hemma från kontoret för att tvätta och fixa i barnrummet. Jag åt lunch med min lillasysters bästa kompis som också är gravid. Pratade givetvis graviditet, förlossning och hur vi ska amma ikapp när våra små killar kommer. Efteråt tog jag en sväng på stan men att kolla kläder till mig själv är inte ens kul just nu så därför sonderade jag barnavdelningarna på Lindex, Zara, Åhléns, H&M och Kappahl. Kom hem för en liten stund sedan och ska nu slänga ihop en äppelpaj att ha med som dessert när vi ska på middag till Sebs mamma i kväll. Hej lilla hemmafru!

Vad ska du hitta på i helgen?

Vi ska fortsätta pyssla här hemma och bara ta det lugnt. Sova ut länge är bara att drömma om. Både Seb och jag vaknar mellan sex och sju på mornarna nu för tiden. Tack och lov känner jag mig inte lika trött längre och de senaste dagarna har jag promenerat en hel del. Igår gick jag nog över en mil utan att kroppen sa ifrån. Så otroligt skönt att jag inte känner av några vidare graviditetskrämpor än. Lite bökigt at knyta skorna och allmänt mer otymplig men annars både mår jag fint och känner mig fin.

Önskar dig en härlig helg!

f60ffff728f782acad05ad3394733f2b