Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Femstjärnig frukost!

Igår började jag dagen med att promenera genom Gamla Stan ner till Grand Hôtel. Jag var bjuden på pressfrukost och visning av den nyrenoverade Prinsessan Lilians svit. Sviten byggdes för bara tio år sedan och är 330 kvadratmeter stor. Drygt fyra gånger vår lägenhet! Jag kan tycka att Grand Hôtels inredning är väl svulstig för min smak men sviten ligger i det Burmanska Palatset som är modernt inredd, precis som de andra rummen i den här byggnaden. En natt går loss på 70 000 kronor men givetvis kan du välja till tjänster som 24 timmars butler och egen bil med privatchaufför.

Min första tanke var att 70 000 kronor för en natt på hotell är väldigt dyrt MEN passar du på att gifta dig under tiden blir det ett inte jättedyrt bröllop. Jag vet att Seb läser min blogg ibland men det här inlägget råkar han nog lägligt missa 😉

Frukosten var, som allt annat på Grand, lyxig in i minsta detalj!

IMG_2289

IMG_2297

IMG_2304

De två sovrummen. Sviten har också sällskapsrum, kök,spa-avdelning med träningsutrustning och privat biograf.

IMG_2301 IMG_2307

Utsikten från den ena balkongen. Visste du att Grand Hôtel är 2000 kvadratmeter större än det kungliga slottet!

IMG_2306 IMG_2305

Jag är medveten om att jag bor i randiga tröjor och klänningar men det finns inte jättemycket kläder jag trivs i just nu och inte jättemycket kläder för oss gravida. Dessutom är detta förmodligen det enda tillfället jag kommer att bära tvärrandigt när jag har gått upp tio kilo på ett halvår 😉

IMG_2309