Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Livshjulet med Caroline af Ugglas

I veckans avsnitt av Livshjulet gästas jag av sångerskan och konstnären Caroline af Ugglas. Hon är just nu aktuell med sin nya skiva ”Nåväl” även om hon egentligen hade tänkt lägga musiken på hyllan för att satsa allt på sin konst. Caroline berättar bland annat om varför hon inte kände för musiken längre men också varför det till slut blev en ny platta ändå.

Under åren har hon pratat öppet om sin ångest och att hon länge kände sig vilsen som människa. Det resulterade i att hon 2010 skrev boken ”Hjälp, vem är jag?”. Vi pratar om hur hennes ångest ser ut idag, hur hon hanterar den och varifrån hon tror den kommer.

Avsnittet spelades in på hennes gård utanför Kungsängen norr om Stockholm i fredags eftermiddag och om du hör någonting som smaskar i bakgrunden är det vi som försöker äta upp varsin lakritsklubba under inseplningen. 🙂

Här lyssnar du på Caroline af Ugglas i avsnitt 155 av Livshjulet

IMG_2259